duminică, 14 iulie, 2024
30 °c
Suceava
29 ° lun
30 ° mar
29 ° mie

Politica GDPR

INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. Introducere

Societatea comercială SRADA Group SRL, persoană juridică română, cu sediul în Fălticeni, str. 2 Grăniceri, bl.6, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J33/291/2012, cod unic de înregistrare RO30094864, este angajată să protejeze și să respecte confidențialitatea datelor dvs. cu caracter personal.

2. Datele pe care le colectăm

Putem colecta, stoca și utiliza următoarele categorii de date cu caracter personal:

  • Informații pe care ni le furnizați atunci când vă înregistrați pe site-ul nostru, vă abonați la newsletter-ul nostru sau ne contactați.
  • Informații colectate automat atunci când vizitați site-ul nostru, cum ar fi adresa IP sau informații despre dispozitivul dvs.
  • Orice alte informații pe care alegeți să ni le furnizați.

3. Cum folosim datele colectate

Folosim datele colectate pentru a:

  • Administra și îmbunătăți site-ul nostru și serviciile noastre.
  • Trimite informații și actualizări despre serviciile noastre.
  • Răspunde la solicitările și întrebările dvs.

4. Divulgarea datelor dvs.

Nu vom divulga datele dvs. cu caracter personal terților decât în cazurile prevăzute de lege sau cu acordul dvs. expres.

5. Drepturile dvs.

Conform GDPR, aveți dreptul de a accesa, rectifica, șterge sau limita prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării și dreptul la portabilitatea datelor.

6. Modificări ale acestei informări

Ne rezervăm dreptul de a face modificări la această informare. Orice modificare va fi publicată pe site-ul nostru. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

7. Contact

Pentru orice întrebări sau solicitări legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la redactie@ziaruldesuceava.ro.